50 jaar vrijwilliger bij UVV Grou

Vandaag 20 augustus 2019 nam Sippie Castelein afscheid als vrijwilliger bij de UVV Grou.

Geheel in haar stijl van ‘doch mar gewoan en gjin drokte’ wilde ze alleen een informeel afscheid. Ook geen bloemen of cadeaus. Het geld hiervoor wilde ze schenken aan de actie voor een rolstoelbus voor Suze. (Zie facebookpagina ‘This is Suze’, https://www.facebook.com/SuzeLise/)

Natuurlijk werd er wel stilgestaan bij het bijzondere afscheid. 50 jaar is niet niks.

Sippie heeft veel verschillende taken gedaan binnen Friesmahiem, zoals boeken ruilen bij de bibliotheek, gastvrouw bij activiteiten, vervoer naar het ziekenhuis enz., enz. De laatste jaren was Sippie actief bij Friesma State bij de activiteiten zoals ‘bewegen op muziek’, zingen en bingo.

Er was samen met de vrijwilligers van de activiteiten, activiteitenbegeleidster Anja Westra van Friesma State en het bestuur van het UVV een gezellige koffieochtend. Als verrassing voor Sippie kwam Suze met haar moeder, zusje en beppe langs. Sippie kon nu het mooie bedrag van € 225, – (geschonken door Friesma State, vrijwilligers van de activiteiten en het bestuur UVV) direct overhandigen aan Suze en familie. Zij waren hier erg blij mee.

Als dank had Suze samen met haar beppe een mooi wandbord voor Sippie gemaakt.

Suze met de cheque en wandbord