1 oktober Nationale Ouderendag

Het doel van de Nationale Ouderendag is het vervullen van wensen. In Grou waren er wensen voor een auto met chauffeur voor mensen met een beperkte mobiliteit en een sociale inloop.

Twee prachtige maatschappelijke projecten die vandaag bij Friesma State officieel van start gingen. GrouMobyl! is breder dan alleen de auto, ook de nieuwe duofiets, een geschenk van de UVV Grou aan de inwoners, en speciale wensen met de rolstoelbus van Noorderbreedte horen hierbij. Op feestelijke wijze werden de gasten in de sociale inloop ‘Koffie mei in praatsje’ op een hapje en een drankje getrakteerd. Het feestje werd muzikaal omlijst door Acta Theater, die voorafgaand een voorstelling hadden gegeven voor de bewoners van Roorda State.

Op deze wijze werd het een bijzondere middag waar veel ouderen en genodigden van hebben genoten. GrouMobyl! staat dagelijks klaar en de sociale inloop is open op woensdagochtend en vrijdagmiddag