Jubilarissen UVV

Van harte gefeliciteerd Anke en Roelie met jullie jubileum. Wij spreken onze waardering uit voor de jarenlange inzet voor de UVV Grou.

50 jaar vrijwilliger, Anke Kuipers

50 jaar geleden begon Anke Kuipers als vrijwilliger bij de kaart-en handwerksoos, als theeschenker, destijds nog in de jeugdherberg. Dit heeft ze vele jaren gedaan. Daarnaast heeft ze gewandeld met bewoners van Friesmahiem en gereden voor het koor. Anke is nu nog actief bij vriendschappelijk huisbezoek. 

 

40 jaar vrijwilliger, Roelie Hofstra

Roelie Hofstra heeft aan een aantal projecten van UVV als vrijwilliger meegewerkt. Zoals de telefooncirkel, koffie- en theeschenken bij de kaartsoos in de Boei. In Friesmahiem heeft ze in het winkeltje gestaan.

Nu is Roelie nog actief bij vriendschappelijk huisbezoek. Zoals Roelie zei, “ik heb het altijd met veel plezier gedaan”